R&Å-damene slo Eidsvold Turn med fire mål

Med god hjelp fra heiagjengen til J/G7, så klarte R&Å-damene å dra i land en viktig seier mot Eidsvold Turn

4.divisjon   R&Å – Eidsvold Turn 27-23 (12-12)

R&Å-damene har vært gode på hjemmebane og stod med kun ett tap før de tok i mot bunnlaget Eidsvold Turn til match i Neshallen søndag. Vertene var favoritter og fikk også en pangstart på oppgjøret. Med fem forskjellige målscorere hadde R&Å opparbeidet seg en 5-1 ledelse før det var spilt åtte minutter. Det meste gikk lagets vei det første kvarteret, men så ble det mørkt, bekmørt.

Gikk fra å ha god kontroll til å slippe inn sju mål på rad

I løpet av en femminutters periode pådro Årnes-jentene seg to 2-minuttersutvisninger Gjestene fra Eidsvold utnyttet dette til det fulle og gikk fra å ligge under 8-4 til å ta ledelsen 8-11. Heldigvis klarte R&Å å ta seg sammen og avsluttet omgangen som de startet. Thelise Alvilde Hærnes Gundersen scoret to, mens Astrid Sofie Mobæk og Hedda Rønaas scoret ett hver. Bortelaget scoret ett mål de siste sjuminuttene, dermed gikk lagene til pause på stillingen 12-12.

Avgjorde matchen i starten av andre omgang

R&Å føyk ut av startblokkene som en rakett og avgjorde matchen mer eller mindre i løpet av fem minutter. Med seks mål på rappen hadde hjemmelaget fått tilbake roen og tropen på at dette skulle de klare å dra i land. Gjestene fra Eidsvold prøvde sitt beste og var som nærmest da de reduserte til 24-22 med fem minutter å spille. Da var det bare å sette på turboen og med scoring to nye scoringer av Thelise Alvilde Hernes Gundersen og ett av Emma Bekkeli avgjorde de matchen. Til slutt stod det 27-23 mål måltavla.

Thelise Alvilde Hernæs Gundersen ble hjemmelagets toppscorer med 7 nettkjenninger. Neste kamp for R&Å er 15.februar, borte mot serietoer EIF

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (1), Stine Alstad Quille (1), Martine Aas Railton (2), Ane Buskenes Andersen (6), Nora Dølvik Lier (1), Emma Bekkeli (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Anita Torp (1), Thelise Alvilde Hernæs Gundersen (7), Hedda Rønaas (3), Stine Opsann Findalen (3) og Mia Terese Dahl (1)