R&Å-damene startet med seier

R&Å endte i fjor på en flott tredjeplass, rett bak Skjetten og Vålerenga 2 som rykket opp. Søndag var det duket for årets første seriekamp hjemme mot Ammerud/HSIL.

4.divisjon  R&Å – Ammerud/HSIL 25-19 (15-12)

Ser man tilbake på fjorårssesongen, så må R&Å-damene sies å være favoritter, men alle veit at seriepremieren er ikke som andre matcher. Det er ofte åpne kamper hvor man tar og føler på hverandre i store deler av matchen og til slutt håper å dra i land en seier.

Tremålsledelse til pause

Kampen startet litt trått for vertene som lå under 0-2 før de scoret fire mål på rappen. Lagene fulgte hverandre og det stod 5-5 før hjemmelaget tok tak i matchen på nytt etter tolv minutter. R&Å scoret målene sine i “bolker” og med et lite jafs så var de oppe i 11-7 med ti minutter igjen til pause. Ammerud/HSIL kom som nærmest på 12-11, men hjemmelaget hadde et gir til inne og kunne gå til pause med 15-12 ledelse.

12 spillere på scoringslisten

R&Å fikk en god start på andre omgangen og mer eller mindre avgjorde matchen de første ti minuttene. Jentene scoret fem mål og gikk opp til 20-14 ledelse. Resten av kampen hadde Årnes-damene full kontroll. Da dommeren blåste av etter 2 x 30 min stod det 25-19 på måltavla.