R&Å-damene startet med seier

R&Å endte i fjor på en flott tredjeplass, rett bak Skjetten og Vålerenga 2 som rykket opp. Søndag var det duket for årets første seriekamp hjemme mot Ammerud/HSIL.

4.divisjon  R&Å – Ammerud/HSIL 25-19 (15-12)

Ser man tilbake på fjorårssesongen, så må R&Å-damene sies å være favoritter, men alle veit at seriepremieren er ikke som andre matcher. Det er ofte åpne kamper hvor man tar og føler på hverandre i store deler av matchen og til slutt håper å dra i land en seier.

Tremålsledelse til pause

Kampen startet litt trått for vertene som lå under 0-2 før de scoret fire mål på rappen. Lagene fulgte hverandre og det stod 5-5 før hjemmelaget tok tak i matchen på nytt etter tolv minutter. R&Å scoret målene sine i “bolker” og med et lite jafs så var de oppe i 11-7 med ti minutter igjen til pause. Ammerud/HSIL kom som nærmest på 12-11, men hjemmelaget hadde et gir til inne og kunne gå til pause med 15-12 ledelse.

12 spillere på scoringslisten

R&Å fikk en god start på andre omgangen og mer eller mindre avgjorde matchen de første ti minuttene. Jentene scoret fem mål og gikk opp til 20-14 ledelse. Resten av kampen hadde Årnes-damene full kontroll. Da dommeren blåste av etter 2 x 30 min stod det 25-19 på måltavla.

En god start og en solid seier, men som de skriver på sin facebookside:

 • Det var en blanding av bra spill og litt Hawaii

Positivt var det at hele 12 spillere noterte seg på scoringslisten. Neste kamp for R&Å er søndag 24.september, borte mot Linderud/Linje 4 2.

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (2), Stine Alstad Quille (1), Martine Aas Railton (2), Ane Buskenes Andersen (3), Ida Lie Nilsen (1), Eline Sofi Gaarder Bergersen (1), Emma Bekkeli (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Shara Karimi (3), Julie Heiberg (4), Thea Elise Lien Stenseng (1), Stine Opsann Findalen (4) og Mia Therese Dahl

Bilde er lånt fra R&Å sin facebookside

Denne artikkelen er sponset av

Trysilhus 2022

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg