R&Å-damene suser videre

Skedsmo – R&Å 12-27 (5-9)

Søndag knuste R&Å-damene Kløfta, men allerede torsdag var det tid for ny kamp, denne gangen borte mot Skedsmo. Bygdas eneste damelag har virkelig funnet scoringsformen i det siste kampene, men fikk det ikke helt til i første omgang.I følge lagets egen facebookside så slet de blåkledde med dårlig fart både fremover og bakover. Men det var nok til å gå til pause med 9-5 ledelse

Dårlig 1.omg ble til strålende 2.omg

Det ble tydlighvis sagt noen fornuftige ord fra trenerne i pausen, for det var et helt annet R&Å-lag som inntok parketten i andre omgang. Forsvaret med Lena Bøsterud i mål satte nok en gang standarden, og i tillegg fikk man fart på angrepsspillet. En som virkelig klinket til var 17 år gamle Maria Løkkevold, som virkelig har tatt store steg i året sesong og bøttet inn mål til den store gullmedalje.Hun ble kampens toppscorer med 10 mål og står så langt i sesongen med imponerende 67 nettkjenninger. Bortealget dro mer og mer ifra og etter 60 spilte minutter stod det 27-12 til R&Å.

På facebook skriver hjemmelaget at det var en deilig seier som gjør sitt til at laget tar helgen med god samvittighet.

Neste kamp for R&Å er søndag 9.februar, hjemme mot Eidsvold Turn

R&Å stilte med følgende lag: Lena Bøsterud, Ane Buskenes Andersen (2), Stine Alstad Quille, Maria Løkkevold (10),EmilieFayen Svendsrud (3), Tuva Dysland, Thea Sjøli,Ann-Petrin Unes (4), Stine Opsann Findalen (5) ogKatharina Gerling Olsen (3)