R&Å-damene tapte borte mot Linderud/Linje 5-2

4.div damer  Linderud/Linje 5-2  – R&Å 29-19 (15-10)

R&Å-damene vant på WO i den første serierunden og fikk sånn sett en perfekt start på sesongen 2024/25. Den første ordentlige matchen gikk borte mot Linderud/Linje 5-2. Da lagene møttes på samme tid for ett år siden, så gikk hjemmelaget seirende ut av det oppgjøret med 26-21.

R&Å viste innimellom gode takter hvor de fikk til kombinasjoner de har trent på, men hjemmelaget var et lite hakk vassere i begge omgangene.  Til pause lå Årnes-damene under med fem mål og etter 2x 30 minutter stod det 29-19 på måltavla. Toppscorer for R&Å ble Ane Buskenes Andersen med åtte nettkjenninger.

Neste kamp for R&Å er 20.oktober, hjemme i Neskollen Idrettshall mot Ammerud/HSIL. Der bør det være muligheter til å kunne ta hjem årets første ”ordentlige” seier. Det ble riktignok tap i april, men vi håper damene nå er såpass revansjesugne at de tar denne seieren hjem. J

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Martine Aas Railton (2), Ina Marie Stemre (1), Ane Buskenes Andersen (8), Anita Torp (2), Eline Sofi Gaarder Bergersen, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (2), Shara Karimi, Mia Therese Dahl (2), May-Linda Lure (2) og Monica Haslie