Stine Opsann Findalen scoret tre mål i femmålstapet

4.div Linderud/Linje 5 2 – R&Å 26-21 (10-8)

R&Å-damene fikk en fin start på sesongen med hjemmeseier over Ammerud/HSILog reiste til Oslo med stor tro på å fortsette fremgangen mot Linderud/linje 5 2. I fjorårsesongen endte tilsvarende oppgjør med firemålsseier til Årnes-damene.

R&Å startet best, men klarte ikke holde på ledelsen

Celine Sæterbakken Hagen sendte bortelaget i ledelsen, men det tok litt tid før målene begynte trille inn i nettmaskene. R&Å var et lite hakk vassere i starten av kampen og var flere oppe i tomålsledelse. Hjemmelaget kjempet seg etter hvert inn i kampen og etter tjue minutter stod det 6-6. Ane Buskenes Andersen sendte så gjestene i ledelsen 6-7, men så stokket det til seg for R&Å. Linderud/Linje 5 2 scoret tre på rappen og ledet på det meste med tre mål rett før pause. Julie Heiberg satte inn omgangens siste mål som gjorde sitt til at lagene gikk til pause på stillingen 10-8 til Linderud/Linje 5 2.

Linderud/Linje 5 2 avgjorde matchen i starten av andre omgang

Årnes-damene fikk en tung start på andre omgangen hvor hjemmelaget scoret tre kjappe og økte med det ledelsen til seks mål. Bortelaget klarte etter hvert å skrumpe inn til tre mål, men nærmere enn det kom de aldri og til slutt stod det 26-21 på måltavla.