R&Å-damene tapte første seriekamp

Da sesongen ble stoppet på selve kvinnedagen 8.mars i 2020 lå R&Å-damene på 2.plass med fire kamper igjen å spille. Etter fin sommer med klare tegn på gjenåpning høsten 2020, ble det til slutt klart at hele 2020/2021 sesongen gikk dunken. I går, 567 dager siden forrige seriekamp, kunne R&Å-damene endelig tre på seg drakten og spille seriekamp igjen.

4.div  R&Å – Linderud/Linje 5  18-23 (9-11)

Det må være lov å si at kl 2045 på en søndag er en ukristelig tid, men bygdas nye lekestue, Vormsundhallen, var fullstappet fra kl 11 og hele søndagen.  Sent kamptidspunkt blir også en liten bagatell når man har gått å ventet så lenge på å spille håndball igjen.

R&Å lå under med to mål til pause

Det var Oslo-laget Linderud/Linje 5 som stod på den andre siden da årets håndballsesong ble kastet i gang. Fride Ilseng fikk æren av score det første mål i kampen og R&Å skulle fortsette å dominere de neste minuttene. Etter fire minutter var laget oppe i 4-1 ledelse. Tremålsledelsen holdt seg til det var spilt fjorten minutter. Da stod det 6-3 og gjestene fant ut at de også ville være med. Etter tjue minutter hadde de utlignet til 7-7 og rett etterpå fikk Line Melbye rødt kort og måtte forlate banen. Linederud/Linje 5 utnyttet overtallsspillet med å score tre mål og til pause stod det 9-11 til bortelaget.

Hentet nesten opp ledelsen, før de datt litt sammen igjen

Avstanden på 2-3 og 4 mål holdt seg til R&Å tok seg skikkelig sammen etter ca ti minutter av andre omgangen. Fire mål underlege ble plutselig til kun ett mål i løpet av en åtte minutters periode. Da Anniken Eriksen Foss scoret R&Å sitt femtende mål etter 18 minutter, så begynte hjemmelaget å få troen på at her var det mulig å få poeng. Men i stedet for å komme helt i kapp, så dro Linderud/Linje 5 i fra og avgjorde matchen med fire scoringer på rad. Derfra og ut hadde gjestene kontroll på kampen. Da dommerne blåste i fløyta for siste gang så stod det 18-23 på måltavla. Stine Opsann Findalen ble toppscorer for R&Å med fem nettkjenninger

Neste kamp for R&Å-damene er 17.oktober, borte mot Høybråten og Stovner

R&Å stilte med følgende lag:  Pernille Haug Sæther, Ann-Petrin Unes (4), Stine Alstad Quile (1), Martyna Maria Pona, Lene Charlotte Olsen, Lena Helen Skiaker (2), Line Melbye, Fride Ilseng (1), Natalie Sørensen, Emilie Sørby Kløfta, Stine Opsann Findalen (5), Mari Sundet Johnsen (1) og Anniken Eriksen Foss (4)