R&Å endte på 3.plass etter uavgjort i siste match

4.divisjon   Eidsvold Turn 2 mot R&Å  2-2 (1-0)

R&Å ville med seier i den siste serierunden borte mot Eidsvold Turn 2 beholde andreplassen, men det skulle vise seg å bli enn tøff utfordring. Hjemmelaget var best i store deler av første omgangen og etter 13 minutter sendte Kara Mai Bandeh vertene i ledelsen 1-0. Det ble ikke skapt all verden på Myhrer stadion, men det var Eidsvold Turn 2 som kunne gå til pause med en fortjent ledelse.

Etter en god pauseprat så var det et mer tent R&Å-lag som tok tak i matchen fra start. Det gikk ikke mer enn tre minutter før de fikk betalt gjennom scoring av Marius Solhaug. Ull/Kisa 2 feide over Gjelleråsen 2, så det ble tidlig klart at R&Å måtte vinne for å ta andreplassen, De var best i første halvdel av andre omgangen, men så jevnet kampen seg mer ut og etter 80 minutter tok Eidsvold Turn 2 på nytt ledelsen ved Markus Johan Sørensen.

Mads reddet uavgjort med sitt 17. seriemål for sesongen

Hjemmelaget så ut til å gå mot en alt i alt fortjent seier, men R&Å har hatt en evne de siste kampene til å snu kampene til seier helt på slutten. Det gjorde de mot  både Strømmen 2 og Sørumsand i de to foregående kampene. Der klarte de å snu uavgjort til seier, noe som ga ”fire bonus poeng”. Denne gangen måtte de ”nøye” seg med ett poeng da toppscorer Mads Elvethun Hansen utlignet til 2-2 i det 89. minutt, som ble sluttresultatet.

Med uavgjort i den siste kampen så endte R&Å på 3.plass, deres beste plassering siden omleggingen i 2017, men også den beste plasseringen siden R&Å kom på 2.plass i 1991 og rykket opp til 3.divisjon og ble til Nes FK