R&Å får det ikke til på hjemmebane

Eivind Sveinhaug utlignet til 2-2, men det holdt ikke til poeng

4.div   R&Å – Fjellhamar 2-3 (1-0)

R&Å og den nye trenertrioen fikk en opptur med en etterlengtet seier borte mot Løvenstad for en uke siden, men fikk det tøft hjemme mot Lørenskog 2-lag noen dager senere. Tirsdag var det nye muligheter til å øke antall hjemmeseire fra to til tre

R&Å tok ledelsen for femte kamp på rad

R&Å har hatt for vane å starte kampene veldig bra, men ikke klart å følge opp. I de fire foregående kampene har laget tatt ledelsen før det har spilt et kvarter. I kampen mot Fjellhamar tok det 18 minutter før Martinus Slette Granum sendte hjemmelaget i ledelsen fra straffemerket. Det skulle vise seg å bli omgangens eneste mål. Første omgangen var ellers preget av et småhissig bortelaget som pådro seg fire gule og totalt seks gule kort i matchen.

Sønnen til Henning Berg senket R&Å på overtid

Tilskuerne hadde så vidt funnet tilbake til plassene sine etter en liten tur innom kiosken før Fjellhamar utlignet ved Henrik Jacobsen. Bortelaget tok etter hvert mer og mer over og etter en times spill var det duket for 1-2 ved Tobias Skjelle Paulsen. Hjemmelaget ga på ingen måte opp og det gikk ikke mange minuttene før Eivind Sveinhaug utlignet til 2-2. Det var allikevel Fjellhamar som førte kampen og presset mest på for seier. Med sju minutter igjen å spille avgjorde William Berg Romundgard matchen for Fjellhamar da han satte inn 2-3, som skulle vise seg å bli kampens siste. William er for øvrig sønnen til Henning Berg (eks Manchester United)

Tapet og den dårlige formen gjør at det begynner å brenne i ræva på R&Å. Laget har godt med poeng ned til Gjelleråsen 2 på siste plass, men kan fort bli avhengig av at FUVO og eller LSK 2, som begge ligger like over nedrykksstreken i NTL, klarer seg. Rykker ett av de eller begge to kan fort R&Å rykke ned. Intet løp er kjørt, men R&Å-gutta må opp i ringene igjen.

Etter 19 kamper ligger R&Å på 10.plass med 21 poeng. Neste kamp for de blåkledde er onsdag 6.september, borte mot Ull/Kiksa 2.

Tabellen for 4.div finner du her

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Markus Grønvold, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Thomas Buseth, Evind Sveinhaug, Evind Solhaug, Jesper Aaserud, Petter Hanekamhaug, Markus Slette Granum og Mads Elvethun Hansen. Benyttede innbyttere: Jørgen Johannessen, Marcus Solberg Damstuen.