R&Å fikk halvdusinet fullt mot Kløfta

R&Å-kaptein Arne Holter fikk det veldig tøft mot Kløfta

4.divisjon Kløfta – R&Å 6-1 (5-1)

Etter en periode med tre strake seire og kun tre poeng bak serielederen etter seks kamper, så har R&Å møtt veggen de siste matchene. Trond Johnny Lien sine disipler stod med ett på de tre siste matchene før de innledet breddefotballens helg med bortekamp mot et Kløfta-lag som startet sesongen litt rufsete, men som har spilt seg inn på rett spor i det siste.

R&Å slapp inn fem mål i første omgang

R&Å mistet to poeng på overtid da Aurskog-Høland utlignet til 3-3 i forrige serierunde, og fikk en marerittstart på bortekampen mot Kløfta med scoring i mot allerede før det var spilt to minutter. Ti minutter senere doblet den tidligere R&Å-spilleren Marius Preber ledelsen, og idet kampen var halvspilt hadde Jakob Koll Hansen funnet veien til nettmaskene for andre gang og sendt Kløfta opp i 3-0 ledelse.

Årnes øynet et lite håp om poeng da Martinus Slette Granum reduserte til 3-1 fra straffemerket, men dette var dagen da ingenting fungerte for R&Å. Det tok ikke mange minuttene før det håpet gikk i vasken og vondt ble til verre. I løpet av første omgangens fire siste minutter var Marius Preber siste mann på ballen to ganger før den traff nettmaskene. Det betydde at Kløfta kunne gå til pause med en komfortabel 5-1 ledelse.

Tidligere R&Å-spiller senket gamleklubben

Kløfta satte på cruisekontrollen i andre omgang og gjorde ikke mer enn de trengte. Men de skulle finne veien til mål en gang til og nok en gang var det Marius Preber som scoret. Hans fjerde for dagen og hans 10 seriescoring for året.

Det er ingen tvil om at R&Å sliter defensivt. I fjor var de meget godt defensivt strukturert og det var kun to lag som slapp inn færre mål. I år har de ved to anledninger sluppet inn seks mål og etter ti kamper er det kun tre lag som har sluppet inn flere en de 29 mål laget har sluppet inn så langt.

R&Å ligger på 8.plass med 14 poeng etter ti spilte serierunder. Neste kamp er torsdag 8.juni, borte mot bunnlaget Strømmen 2.

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjerssøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Arne Holter, Petter Hanekamhaug, Nokolai SKaue og Jørgen Rasmus Johbannessen. Benyttede innbyttere: Mikolaj Andrzei Liber, Marcus Solberg Damstuen og Hassan Aslam