R&Å Fotball. Oppsummering yngres avdeling 2020

SPORTSLIG

Fotballgruppa startet året med å styrke barneidretten ved ansette Ole Jølle Aase som veileder/sportskoordinator for barnefotballen i februar. Dessverre kom koronapandemien i mars, og Aase fikk ikke fornyet sitt engasjement som lærer ved Nes videregående skole og samarbeidet ble derfor avviklet, da han ikke lenger hadde noen tilknytning til kommunen.

Aldersgruppe 6-12 år:

Det har vært ca 140 spillere. Antall lag i seriespill har vært som følger:

Alder Jenter Gutter Spillere
6 år 43
7 år 23
8 år 1 lag 14
9 år 2 lag 22
10 år 1 lag 17
11 år 1 lag 16
12 år 2 lag 11

 

Vi hadde dessverre ingen jentelag i seriespill, den det er heldigvis med relativt mange jenter med på 6 og 7 års gruppene. I tillegg er det en del jenter med guttene i de øvrige klassene.

Siden både Haga, Hvam og R&Å hadde få spillere i 12årsklassen, ble det i år laget to samarbeidslag som ble administrert via Team Nes. Dette samarbeidet har fungert bra.

Lagene har trent 1-3 ganger i uka på kunstgraset/grasbanen.

Mange av lagene har også trent på vinteren – både på kunstgraset og inne i gymsaler.

13 – 19 år – Team Nes:

Her samarbeider R&Å med Haga og Hvam i Team Nes på guttesiden.

De tre klubbene deler på ansvaret for de forskjellige lagene, og klubbene har felles ansvar for trenere og støtteapparat.

Slutten av 2019 ble litt turbulent da Hvam valgte å trekke seg fra samarbeidet på jentesiden for kommende års jenter 13 og yngre årskull. Vi har hatt et samarbeidslag med Hvam i klasse J13.

Team Nes har sitt eget sportslige utvalg som administrerer den daglige driften. Kurt Rognerud og Fredrik Brauter har vært R&Ås representanter i sportslig utvalg. Thomas Sann har vært vår representant i styringsgruppa sammen med hovedlagets representant Rolf Wegar Gundersen.

Alder Jenter Gutter R&Å spillere
13 år 1 lag 2 lag 18
14 år
16 år 2 lag 15
17 år 1 lag 4
19 år 1 lag 4

 

I 2020-sesongen har R&Å hatt veldig få jenter i Team Nes, kun noen spillere som deltok på samarbeidslaget som Team Nes har hatt med Ull/Kisa i J17.

På guttesiden har vi hatt lag i klassene 13, 16 og 19 år. Dessverre så var vi så få i klasse 14 år at de ble slått sammen med 15 og 16 åringene i G16, hvor vi hadde 2 lag.

G13 hadde et lag i 2. div og et i 4. div. 1. laget ble nummer 8 av 12 lag og 2. laget nummer 7 av 8 i 4. divisjon.

G16 hadde et lag i 2. div og et lag i 3. div. 1. laget ble nummer 7 av 14 lag og 2. laget ble nummer 8 av 9 lag i 3. divisjon.

Etter en meget god sesong i 2019 var vi optimister før sesongen for juniorene. Med en ivrig ny trenerduo kom laget i gang før jul, men så ble støtteapparatet borte og en rekke spillere meldte overgang til FUVO og Hvam. Det ble få spillere på treningene og trener valgte å slutte i februar. Vi stod da uten hovedtrener og støtteapparat og nesten ingen spillere. R&Å med Reino i spissen tok tak i situasjonen og fikk 3 spillere fra a-laget til å ta laget. På grunn av koronasituasjonen og endret jobbsituasjon ble Magnus Midling Larsen alene igjen med treneransvaret. Han trente laget gjennom resten av sesongen og fikk hjelp fra Dag S. Hoel, Reino Autio og Jonny Hansen med kampene. Det er en begredelig start klarte laget til slutt å bli nummer 8 av 14 lag i 2. div. Pga koronasituasjonen ble det ikke kamper for noen av seniorlagene i Team Nes-klubbene, slik at A-spillere fra klubbene også var med og bidro på kampene.

Vi hadde meldt på lag både i 1. og 2. div, men siden de beste juniorspillerne forsvant til andre klubber, måtte vi trekke førstelaget i 1. divisjon.

(R&Å årsmøte papirer)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg