R&Å Futsal avsluttet første halvdel med en seier og ett tap

Simen Liro ble matchvinner mot Veitvet

R&Å futsal ble startet opp våren 2019 og laget er nå inne i sin andre sesong i 1.divisjon etter at fjorårets sesong ble avlyst. De blåkledde startet sesongen strålende, men har dettet litt lenger ned på tabellen. 2021 ble avsluttet med to kamper lørdag 11.desember

R&Å – Veitvet

Lørdagens første motstander var serietoer Veitvet, som kom til matchen som ubeseiret. Spillet vippet frem og tilbake, men ingen klarte å få ballen i nettmaskene i første omgang. Kampen så også ut til å ende målløst, men mot slutten av kampen ble det action. Med sju minutter igjen å spille sendte Simen Liro R&Å i ledelsen 1-0.  Veitvet svarte med å utligne et par minutter senere, men helt på tampen av oppgjøret avgjorde ballkunstneren Liro kampen med sitt og R&Å andre mål for dagen. 2-1 seieren førte R&Å opp på ti poeng etter sju spilte kamper

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Hossein Amiri, Simen Andreassen, Pål Fossnes, Simen Liro, Sølve Dahlin Sæter, Kjetil Elverum og Even Dahl.

R&Å – Ski

Etter seieren over serietoeren så trodde nok R&Å-spillerne at oppgjøret mot bunnlaget Ski ville bli en enklere oppgave. Et Ski lag som i tillegg kom rett fra 1-6 tap for Bækkelaget.

Det startet imidlertid på verst mulig måte for de blåkledde. Etter et par minutter spill så rotet keeper Truls Frogner rotet ballen i eget nett. R&Å kom seg etter hvert til hektene og etter tretten minutter så skapte Pål Fossnes ballanse i regnskapet. 1-1 holdt seg til et lite stykke ut i andre omgangen. Da scoret først Ski, før Simen Liro rett etterpå utlignet til 2-2. Fire minutter før slutt tok Ski for tredje gang ledelsen i matchen. Dette gjorde sitt til at R&Å måtte ta større sjanser, som igjen dessverre førte til at i stedet for utligning, så scoret Ski to ganger og vant kampen 5-2.

Etter 8 serieomganger ligger R&Å på 7.plass med 10 poeng.