R&Å futsal fortsetter å klatre oppover.

(foto hentet fra R&Å sin facebookside)

R&Å futsal reiste for tredje strake gang hjem fra Oslo med fire av seks mulige poeng i sekken. Laget har nå hele sju kamper på rad uten tap. Det har også gjort sitt til at laget har klatret fra 9. til 6.plass og er langt unna nedrykksspøkelset som hang over de før jul

R&Å – Vestli 8-2

Storseier over bunnlaget

De startet lørdagens oppgjør mot bunnlaget Vestli, et lag som de tapte for i november. Det var derfor en revansjesugen gjeng som inntok parketten i Bjørnholthallen lørdag.

R&Å fikk en pangstart på kampen og ledet 3-0 før det var gått fem minutter. Håkon Drengsrud, Gøran Haga og Hans Kristian Hofsrud sørget for målene før Vestli reduserte på et selvmål etter sju minutter. Tre minutter senere økte Fredrik Breilid Tellefsen til 4-1 og etter tjue minutter var det dags for 5-1 ved Hans Kristian Hofsrud. Dermed var kampen i realiteten over før lagene gikk til pause.

Andre omgangen var halvveis før Vestli reduserte til 2-5. Nærmere enn det kom de heller ikke. I stedet vartet Simen Lirio opp med ekte hat-trick i løpet av kampens fire siste minutter. 8-2 seiren gjorde sitt til at R&Å en gang for alle tok farvel med nedrykkssumpa.

Holdt serielederen til poengdeling

Den andre kampen gikk mot topplaget Høybråten og Stovner. Et lag de tapte knepent 2-1 for siste gang lagene møttes. Også denne gangen ble det et jevnt oppgjør.

R&Å stilte med følgende lag: Endre Arnesen Gjølstad, Simen Holter, Fredrik Breilid Tellefsen, Gøran Haga, Simen Lirio, Sølve Dahlin Sæter, Kjetil Elverum, Håkon Drengsrud og Hans Kristian Hofsrud.