R&Å futsal med fortjent seier over Stovner

Lagbilde er fra en tidligere match

R&Å – Stovner 4-0 (0-0)

Raumnes & Årnes stilte med en tynn, men god tropp i søndagens første match mot Stovner. Etter en målløs første omgang tok det bare fire minutter ut i andre før Simen Holter sendte R&Å i ledelsen 1-0. Noen få minutter senere doblet Henning Torgnesskar ledelsen.

De blåkledde fortsatte å kjøre over Stovner. Etter en drøy halvtime satte Simen Liro inn 3-0 og i kampens siste spilleminutt fastsatte Markus Skraastad sluttresultatet til 4-0.

R&Å stilte med følgende lag: Markus Skraastad, Simen Holter, Simen Lirio, Henning Torgnesskar, Fredrik Breilid Tellefsen, Hans Kristian Hofsrud og Even Dahl

Vålerenga – R&Å 6-2 (2-1)

I den andre matchen søndag stod et opprykksjagende Vålerenga på den andre siden av parketten. R&Å fikk en god start på matchen og tok ledelsen 0-1 ved Fredrik Breilid Tellefsen setter 12 minutter. Ledelsen holdt i fire minutter, da utlignet Enga til 1-1, og ytterligere tre minutter senere tok Oslo-laget ledelsen 2-1, som også ble pauseresultatet.

Vålerenaga avgjorde matchen med to scoringer av Elhatri Zakaria rett etter sidebytte. Samme spiller satte inn sitt fjerde og Vålerenga sitt femte med kun et par minutter igjen å spille. Helt på tampen scoret lagene hvert sitt mål slik at sluttresultatet ble 6-2 til Vålerenga. Simen Liro scoret R&Å sitt andre trøstemål