R&Å-futsal med seier og tap i 1.divisjon

Bildet er fra en tidligere kamp

R&Å – OSI 6-2 (2-2)

Etter tre strake tap var det et revansjesugent R&Å-lag som lørdag tok sin ukentlige tur til Bjørnholthallen og to kamper i 1.divisjon futsal. Første motstander var OSI, som før dobbeltrunden lå på tredjeplass med god heng på opprykksplassen.

R&Å avgjorde med to scoringer rett etter pause

De blåkledde stilte med for dagen et godt lag og var klare til å bite godt ifra seg. Det ble en jevn og spennende første omgang som eksploderte mot slutten med fire scoringer de siste fire av omgangen.  Kristian Krey Løkås og Robin Rognerud sendte R&Å ledelsen 2-1, men rett før dommeren blåste av til pause, så utlignet OSI til 2-2.

R&Å-gutta gikk ut i hundre i andre omgang og fikk raskt kampen inn i sin bane. Rognerud og Henning Torgnesskar scoret to kjappe rett etter sidebytte og med fem minutter igjen å spille økte Kjetil Sørum til 5-2. OSI hadde lite å stille opp mot et godt R&Å-lag som fungerte veldig bra. I kampens siste minutt satte Sølve Dahlin Sæter inn 6-2, som også ble sluttresultatet.

R&Å stilt med følgende lag: Truls Frogner, Robin Rognerud, Simen Holter, Gøran Haga, Henning Torgnesskar, Marius Solhaug, Hans kristian Hofsrud, Kristian Krey Løkås, Kjetil Elverum og Sølve Dahlin Sæter

R&Å – Røa 3-1 (1-0)

I den andre matchen måtte R&Å klare seg uten fem av de som var med i den første matchen. De gikk alikvel til kamp med tro på poeng mot et Røa-lag som lå nest nederst på tabellen. Dessverre fikk R&Å den verst tenkelige starten med scoring i mot allerede etter tre minutters spill. Stillingen holdt seg til et godt stykke ut i andre omgangen da Simen Holter utlignet til 1-1.

Spillet bølget frem og tilbake, men med sju-åtte minutter igjen å spille, så satte Røa inn to kjappe og avgjorde matchen.

Neste matcher for R&Å er søndag 20. februar mot Stovner og Vålerenga.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Simen Holter, Gøran Haga, Marius Solhaug, Fredrik Breilid Tellefsen og Hans Kristians Hofsrud.