R&Å futsal møtte bunn og topplaget

Futsal-sesongen nærmer seg slutten og i helgen ble 15. og 16. serierunde i 1.divisjon spilt i Bjørnholthallen. R&Å har hatt en varierende sesong, der de har bevist at de på sine beste dager holder godt følge med de beste lagene i serien. Søndag var det duket for match mot bunn og topplaget. Først ut var bunnlaget Ski.

R&Å – Ski 3-3 (0-0)

Etter en målløs første omgang sendte Sølve Dahlin Sæter de blåkledde i ledelsen fem minutter ut i andre omgang. Ski svarte med å utligne rett etterpå, men Simen Liro sendte R&Å på nytt i ledelsen ytterligere ett minutt senere. Med åtte minutter igjen så spille utlignet Ski til 2-2. Helt på slutten av matchen eksploderte det. Med under ett minutt igjen så spille, så scoret lagene hvert sitt mål og kampen ebbet ut med 3-3 og poengdeling.

R&Å stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Robin Rognerud, Simen Holter, Hossein Amin, Markus Skraastad, Simen Lirio, Fredrik Breilid Tellefsen, Sølve Dahlin Sæter og Kjetil Elverum

R&Å –HSIL 2-3

R&Å ledet 2-0 over serielederen til pause, men HSIL slo tilbake i andre omgang og vant kampen 2-3. Det startet som nevnt veldig bra for R&Å. Fredrik Breilid Tellefsen sendte laget i ledelsen etter 13 minutter og tre minutter senere doblet Kjetil Elverum ledelsen.

HSIL topper tabellen med flere poeng og kom ut i hundre etter hvilen. Før det var spilt fem minutter så hadde serielederen scoret to mål og dermed hentet inn R&Å sin ledelse. Med åtte minutter igjen å spille så scoret HSIL sitt tredje og kampens siste mål. Dermed ble med bare nesten for R&Å. På den andre siden viste de nok en gang at de har noe å gjøre i 1.divisjon.