R&Å Futsal startet med seier og tap

(Foto R&Å)

Raumnes & Årnes futsal er et nystartet lag bestående av nåværende og tidligere R&Å-gutter ispedd noen spillere fra Hvam og ikke minst flere med erfaring fra 1.divisjonsspill for NTNUI.

R&Å – Veitvet 2-0 (1-0)

Den første kampen fant sted lørdag kl 10:00 i Bjørholthallen i Oslo. En trøtt R&Å-gjeng tok raskt tak i kampen og etter 14 minutter sendte Hosseim Amiri laget i en ledelse som holdt seg omgangen ut.

I andre omgang vippet kampen begge veier, men med fire minutter igjen å spille fastsatte Hans Kristian Hofsrud sluttresultatet til 2-0. Dermed hadde den nyetablerte klubben fått en pangstart på årets 1.divisjonssesong.

R&Å – Vålerenga 2-3 (0-2)

Noen timer senere var det dags for match mot Vålerenga, som i fjor endte på 5.plass i 1.divisjon. Mao en god motstand som ville gi Årnes-gutta en god pekepinn på hvor nivået i divisjonen ligger på.

Oslo-laget fikk en pangstart på oppgjøret med scoring allerede etter 3 minutters spill. Åtte minutter senere økte de til 0-2, som holdt seg til tre minutter ut i andre omgang, da reduserte Hans Kristian Hofsrud til 1-2. Dessverre for de blåkledde svarte Vålerenga med ny scoring kun to minutter etter Hofsrud sin redusering. Med ti minutter igjen å spille skapte Hosseim Amiri ny spenning i kampen da han satte inn R&Å sitt andre mål.

Sportslig leder i R&Å, Reino Autio, konstaterte at laget har fått en ok start på årets sesong.

• Vi slo Veitvet i den første matchen og fikk sånn sett en perfekt start på årets sesong. I den andre jaget vi utligning, kom til et par gode målsjanser, men måtte dessverre se oss slått med 2-3 mot Vålerenga.