R&Å G14 basket med viktig seier over Oppsal 2

Basket gutter 14 år R&Å – Oppsal 2 52-45 (12-8,4-12,17-3,19-22)

Det ble en berg og dalbane kamp da Raumnes & Årnes og Oppsal 2 møttes til viktig kamp i bunnstriden lørdag. Hjemmelaget stod med to seiere på femten kamper, men luktet muligheten for seier mot Oppsal 2.

Oppsal 2 ledet etter to perioder

R&Å fikk starten de håpet på og halvveis ut i periode så ledet de 10-2. Oppsal avsluttet best og etter første periode stod det 12-8 til vertene. Hjemmelaget sleit med å finne veien til kurven i andre periode og gjestene klarte etter hvert å utligne til 16-16 og senere dra litt i fra.

R&Å tok seieren hjem etter en meget sterk tredje periode

Hva som ble sagt i pausen mellom andre og tredje periode skal være usagt, men det var et heltent R&Å-lag som inntok parketten i tredje periode. Flere spillere tok tak i matchen og gutta klarte å snu fire poeng under til 33-23 ledelse før den siste perioden. R&Å klarte også å dra litt i fra i starten av den siste perioden, og selv om Oppsal kom med en forrykende sluttspurt, så klarte de aldri å ta igjen Årnes-gutta som til slutt vant 52-45.

R&Å stilte med følgende lag: Aron Jonsen Steen Hafsengen (14), Simonas Vatikus (8), Julian Bekkemelle, Arwin Lotfzadpak (9), Abdul-Malik Islamovitsj Mukhanov (2), Sufian Ali Ahmed, Frank Marius Andersen Richardsen (4), Håkon Solbakken Bryni (13), Daniel Ivanova, Daniel Schneider (2) og Leon Herman Lavrnic Cuzovic.