R&Å G14 med etterlengtet seier

Gutter 14 år Ammerud – R&Å 46-47 (19-11,4-9,13-12,10-15)

Det har ikke stått på innsatsen til R&Å gutta i årets sesong, men før søndagens bortematch mot Ammerud stod de med åtte smultringer i poengfangsten. Dette var det på tide å gjøre noe med.

Lå under i tre perioder, men avgjorde i fjerde og vant med ett poeng

Hjemmelaget lå rundt midt på tabellen og var klare favoritter. Det var også de som kom best i gang og ledet oppskriftmessig 19-11 etter første periode. Gjestene fra Årnes må ha hatt en god pauseprat for de leverte en meget god defensiv andre periode, samtidig som de sakte men sikkert tok innpå hjemmelaget. Etter to perioder skilte det kun tre poeng. R&Å utlignet til 32-32 tidlig i tredje periode, men avsluttet best og ledet med fire poeng før lagene tok fatt på den fjerde og siste perioden.

Ammerud økte i starten av perioden og var kjapt oppe i sju poengs ledelse. Men forskjellen var ikke større enn at Årnes-gutta for første gang i årets sesong virkelig kjente på at her var det muligheter til på ta poeng. Anført av en opplaget Håkon Solbakken Bryni spiste laget seg nærmere og nærmere vertene. 45-41 ble til 45-45 og helt på tampen klarte Aron Jonsen Steen Hafsengen å sette inn kampens siste topoenger og med det avgjøre kampen i R&Å-gutta sin favør.

Neste kamp for R&Å er lørdag 11.februar, hjemme mot Nittedal.

R&Å stilte med følgende lag: Aron Jonsen Steen Hafsengen (4), Siminas Vatikus (14), Imran Karimi (4), Simon Berg, Arwin Lotfzadpak, Abdul-Malik Islamovitsj Muskhanov, Sufian Ali Ahmed, Fran Marius Andersen Richardsen (2), Håkon Solbakken Bryni (21), Nawid Ghanizadeh, Daniel Ivaniva (2) og Daniel Schneider