R&Å G15 vant lokaloppgjøret mot Borgen Ullensaker basket

Gutter 15 år  R&Å – Borgen Ullensaker Basket 72-52 (14-13,18-14,24-14,16-11)

Lørdag 21.oktober var det duket for lokaloppgjør mellom R&Å og Borgen Ullensaker Basket i Neshallen. Vertene tapte serieåpningen mot Kjelsås IL Tåsen, men var veldig motiverte på å dra i land årets første seier.

R&Å avgjorde matchen i tredje periode

Det var gjestene fra Ullensaker som kom best i gang, men det tok ikke mange minuttene før R&Å var oppe i ledelsen. Lagene fulgte hverandre tett i de to første periodene, men helt på tampen av den andre klarte Hjemmelaget å gå fra 27-27 til 32-27, mye takket være kampens store spiller, Håkon Solbakken Bryni, som totalt stod for 30 poeng.

R&Å dro ytterligere i fra i den nest siste perioden og etter tre perioder hadde vertene opparbeidet seg en 15 poengs ledelse. Hjemmelaget hadde god kontroll i den fjerde perioden og kunne til slutt juble for 72-52 seier.

Neste match for R&Å er 28.oktober, hjemme mot Vind Warriors U15

R&Å stilte med følgende lag: Imran Karimi (4), Frank Marius Andersen Richardsen (5), Håkon Solbakken Bryni (30), Abdul-Malik Islamovitsj Mukhanov (15), Daniel Ivanova, Aron Jonsen Steen Hafsengen (4), Nawid Ghanizadeh, Simonas Vatikus (6), Leon Herman Lavrnic Cuzovic (8)