R&Å G16 med sin tredje strake seier

R&Å har fått en perfekt start på årets sesong. Etter laget vant meget komfortabelt i den første seriematchen, så måtte de virkelig kjempe for vinne den meget jevne matchen mot Kjelsås i den forrige serierunden.

Gutter 16 år.   R&Å – Lillehammer 70-21 (16-3,19-6,16-6,19-6)

Lørdag var det duket for nytt oppgjør mot Lillehammer, laget de slo i den første serierunden. Det skulle igjen vise seg å bli ” Walk in the park”. Det til tross for at det var gjestene fra Lillehammer som tok kampens første poeng. Men det var også den eneste gangen bortelaget ledet.

Gustav Nohlin, Martin Wåga og kampens toppscorer, Adrian Azcona satte inn hjemmelagets seks første poeng og etter første periode hadde laget opparbeidet seg 16-3 ledelse. Sistnevnte satte in totalt 25 poeng og scoret dermed mer enn hele Lillehammer-laget til sammen.

R&Å fortsatte å kjøre over motstanderen i andre periode og fortsatte med det i de to siste periodene. Til slutt hadde hjemmelaget vunnet kampen med 51 poeng.