R&Å G16 slo Skjetten klart og er nå kun to poeng bak serielederen

Basket Gutter 16 år R&Å mot Skjetten 2  77-45 (18-10,19-15,23-15,17-5)

Etter to tap var det igjen Skjetten 2 som stod på den andre banehalvdelen da G16-laget til R&Å spilte sin kamp nr 13 for sesongen.

R&Å-gutta var solide fra start

Anført av en meget målkåt Adrian Azcona kjørte R&Å-gutta over gjestene fra Skjetten fra start. De åtte første poengene var det hjemmelaget som scoret og etter seks minutter stod det 12-2 på måltavla. Skjetten 2 kom litt med mot slutten av første periode, men R&Å kunne gå til pause etter den første perioden med 18-10 ledelse.

Satte inn nådestøtet i tredje periode

Andre Periode var jevnere, men da R&Å satte inn et ekstra gir i tredje periode, dermed var det takk og farvel til Skjetten 2. Etter tre perioder var stillingen 60-40. R&Å fortsatte å kjøre over bortelaget i siste perioden og vant til slutt meget komfortabelt med 77-45. Kampens store spiller var R&Å kaptein Adrian Azcona som alene stod for 31 poeng.

Seieren betyr at R&Å-gutta nå ligger på tredjeplass med 20 poeng, like mange som Bøler på andre plass. Opp til serieleder Kjelsås er det kun to poeng.  Med tre kamper igjen å spille, så er det fremdeles muligheter til å klatre både en og to plasser.

Neste kamp for R&Å er 4.mars, borte mot Oppsal

R&Å stilte  med følgende lag: Nojus Karlonas, Ralph Kristoffer Emesum (14), Marcus Hagen, Gustav Nohlin (13), Ludvik Lund (2), Tinius Lund (2), Edvin Stenberg Byhring (8), Leon Mikel Åsengen, Simonas Vatikus (2); Martin Wåga (2), Adrian Azcona (31), Oscar Hagen (3)