R&Å G17 med seier over Kløfta White Tigers

Gutter 17 år. R&Å – Kløfta White Tigers 54-46 (19-13,12-11,13-10,10-12)

R&Å har sammen med Ås Il fått en luke ned til Oppsal 2 på tredjeplass. Det var derfor viktig å vinne kampen mot Kløfta White Tigers for å holde liv i drømmen om å vinne serien. De gikk ut i hundre og tok raskt ledelsen 10-0. Bortelaget reduserte til 10-5, men kom aldri nærmere og etter første periode stod det 19-13. Andre perioden ble veldig jevn og Kløfta White Tigers var som nærmest på stillingen 22-2,men en god sluttspurt sendte hjemmelaget til pause etter to perioder på stillingen 31-24. Bortelaget klarte aldri å slå tilbake og til tross for at de to siste omgangene ble jevne, så hadde R&Å hele tiden et lite forsprang og da dommeren blåste i for siste gang så stod det 54-46 på måltavla.

R&Å stilte med følgende lag (poeng i parantes): Jonas Aleksander Westbye (22), Erik Markus Nordland (10), Deividas Bazilius (2), Christian Nicolai Jensrud, Jonas Grønvold (4), Even Etterlid Ringstad, Christian Bustnes, Juan Pablo Urdininea Miranda (2), Luis Angel Azcona, MaciejAdam Guja og Ulrik Tvethaug (14)