R&Å gutter 10 år er godt i gang med årets sesong

Startet sesongen med seier

Raumnes & Årnes gutter 10 år har gjennomført sine tre første kamper med ulikt resultat. De sparket i gang sesongen med seier på hjemmebane over Skedsmo. En jevn og spennende kamp fra start til slutt, men R&Å holdt unna i sluttminuttene og vant 4-3. En nydelig start på sesongen etter tidenes lengste oppkjøring og med måneder med uvisshet.

Lagets andre kamp foregikk på bortebane mot Strømmen. Der møtte de blåkledde fra Årnes et sterkt og godt spillende lag, som dessverre ble noen nummer for store.
Gode prestasjoner tross tap

Torsdag 27.august var det tid for nok en hjemmekamp, denne gangen var motstanderen Løvenstad. Igjen møtte R&Å en motstander som var gode på å spille ball, og som spilte seg til mange store sjanser. Stillingen til pause var 0-6 til bortelaget.

Etter sidebytte var det R&Å lag med ny giv som entret banen. Noen gode enkeltprestasjoner, samt godt samspill sørget for å bringe laget inn i kampen igjen. Hjemmelaget scoret fire mål i andre omgang, og selv om det endte med tap, avsluttet laget kampen meget sterkt.

Neste hjemmekamp for R&Å er fredag 4.september, borte mot Nittedal.