R&Å hadde seieren i lomma, men Rælingen utlignet i det 88. min

Nikolai Skaue så lenge ut til å bli matchvinner, men et surt baklengsmål helt på tampen gjorde sitt til at R&Å måtte nøye seg med 2-2 og poengdeling

4.div  R&Å – Rælingen 2-2 (2-1)

R&Å startet sesongen med brakseier over Eidsvold Turn 2(7-2), for så å gå på en skikkelig smell mot Lørenskog 2 (1-6). Underholdingen kan ingen ta fra dem, men fokuset før matchen mot et Rælingen lag som hadde vunnet begge sine to kamper forholdsvis komfortabelt, lå i den defensive strukturen.

R&Å avsluttet fjoråret med ni seiere av ti mulige hjemme på eget kunstgress og startet også årets 4.divisjon med en solid 7-2 seier over Eidsvold Turn i den første. De så lenge ut de kunne plusse på en ny seier i møte med serieleder Rælingen.

R&Å med scoring etter 20 sekunder

Jørgen Johannessen ga hjemmelaget en drømmestart da han allerede etter 20 sekunder sendte R&Å i ledelsen etter litt klabb og babb inne i Rælingen boksen. Sjokket satte begge lagene litt tilbake og det skjedde lite utpå Årnes Kunstgress, men Rælingen tok etter hvert over initiativet i matchen. Men det var R&Å som skulle treffe nettmaskene nok en gang. Halvtimen var spilt da Eivind Sveinhaug slo en corner som Patrick Elvethun Hansen sendte videre til Nikolai Skau, som doblet ledelsen.

R&Å så ut til å gå til pause med 2-0 ledelse, men i omgangens siste minutt er Adrian Tjernsli på rett plass og header inn reduseringen. Dermed gikk lagene i garderoben med 2-1 til vertene.

Scoring i mot og rødt kort på slutten av kampen

Hjemmelaget hadde forholdsvis god kontroll i andre omgang, men det ble hektisk mot slutten. Begge lagene ville vinne. Det resulterte i at det ble tråkket mer til i duellene og det ble litt fyr i matchen. Dommeren måtte også ved et par anledninger dra frem det gule kortet, men skikkelig temperatur ble det først da Trym Engja Rindal utlignet til 2-2 med kun to minutter igjen å spille av ordinær tid. Etter målet kokte det skikkelig på Årnes kunstgras: Dommeren måtte ned i kortlomma tre ganger. To gule ble gitt til Rælingen, mens Arne Holter fra R&Å fikk rødt kort.

Kampen ebbet etter hvert ut med 2-2 og poengdeling. Etter våre rapporter et greit resultat, selv om R&Å nok sitter igjen med en følelse av å bli snytt for seieren etter å ha hatt alle tre poengene nede i lomma til det stod 88 minutter på måltavla..

Neste kamp for R&Å er mandag 24.april, borte mot et Gjelleråsen 2-lag som står med en smultring etter tre spilte kamper.

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jørgen Rasmus Johannessen, Martinus Slette Granum og Nikolai Skaue. Benyttet innbytter. Mads Elvethun Hansen.