R&Å hentet spiller fra Strindheim

 

R&Å-trener Trond Johnny Lien har ledet gutta sine til en imponerende 4.plass så langt i sesongen, men har også vært klar på at troppen er litt tynn Nå har laget signert en skikkelig forsterkning i Nikolai Skaue fra Strindheim. 24-åringen står med 6 mål på 13 kamper i årets Norsk Tipping-ligaen. Skaue scoret ikke, men fikk sin debut i seriekampen mot Hauerseter lørdag.

R&Å skriver følgende om sin nyervervelse på sin facebook side

24-åringen fra Tromsø gikk gradene i TIL før han tok turen til Fløya og 3. div spill i 2016 og 2017. Der ble det bl a et par hyggelige turer til Romerike. I cupkamp mot Eidsvold Turn nettet Nikolai to ganger i Fløyas 5-4 seier, mens bortemøtet med Fuvo endte med 2-0 seier. Totalt ble det 39 kamper og 13 mål for Fløya.

Studier bragte han deretter til Trondheim og spill for NTNUI 2 i 5. div (hvor han ble kjent med noen av dagens R&Å-gutter). Her noterte han seg bl a for 32 scoringer i 2019-sesongen.

I fjor høst var det tilbake til 3. div igjen. Denne gangen Strindheim, hvor han har spilt fram til juni i år. Her ble det 26 kamper og 10 mål.

 

Denne artikkelen er sponset av

Leif Runars

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg