R&Å J13 lekte seg til seier over Kråkerøy

Jenter 13 år  Nivå 1 A-sluttspill R&Å – Kråkerøy 28-17 (13-5)

R&Å har fått en godkjent start på A-sluttspillet oghadde god tro på at tukte Kråkerøy i lørdagens oppgjør i Neshallen

Gjestene fra Kråkerøy holdt følge med R&Å til det stod 4-4, da sa hjemmelaget takk og farvel. Forsvaret fungerte som et ”fort”, nesten ingen skudd kom gjennom muren av R&Å-spillere. Offensivt så satt avslutningene akkurat der de skal, nemlig i nettmaskene. Laget avsluttet første omgangen med å sette de sju siste målene i omgangen. Dermed gikk laget fra 6-5 ledelse til 13-5 til pause.

Årnes-jentene fortsatte med storspillet også etter pause. Kråkerøy fikk riktignok låne ballen litt i starten, men så satte vertene inn turboen og satte inn fire nye mål og gikk med det fra 17-9 til 21-9. Dermed var seieren i boks og resten av kampen ble pliktløp. Til slutt stod det 28-17 på måltavla. Lili Kiss ble kampens toppscorer med ti nettkjenninger.

Neste kamp for R&Å er søndag 12.februar, borte mot Nordstrand

R&Å stilte med følgende lag: Eline Langås, Maria Sundet Andresen (2), Marte Bommo Skogholt (5), Hermine Baugerød Hoel (3), Nikoline Etterlid Ringstad (4), Mina Sofie Nilsen, Danyela Sannum, Lili Kiss (10), Milla Rasmussen (4) og Nikola Cydzik