R&Å J13 med solid seier over Fjellhamar

Regionsserien Jenter 13 år  Fjellhamar mot R&Å 17-24 (7-13)

Etter et knepent tap for Skedsmo i forrige serierunde, så var det et heltent R&Å-lag som møtte Fjellhamar på bortebane tirsdag.

R&Å startet kampen med å sette inn kampens to første mål og holdt hele tiden Fjellhamar på behørig avstand. Hjemmelaget var som nærmest på stillingen 3-5, men det tok ikke mange minuttene før R&Å-jentene var oppe i en sjumålsledelse. Til pause var stillingen 7-13.

Skulle Fjellhamar ha noe som helst mulighet til å skape spenning i kampen, så måtte de få en god start på andre omgangen. Det gjorde de ikke. Marte Bommo Skogholt og Mina Sofie Nilsen ville det andreledes og satte inn omgangens to første mål før det var spilt ett minutt. Med åtte mål foran så hadde R&Å seieren langt nede i lomma. Vertene var ikke nærheten av et godt R&Å-lag som cruiset inn til en meget komfortabel 17-24 seier.

Med sin sjuende seier for året så klatret R&Å opp på 3.plass.