R&Å J14 avsluttet med seier og 2.plass på tabellen

Bildet er fra tidligere i sesongen

Jenter 14 år Nivå 1 B1 Sluttspill R&Å – EIF 16-13 (7-7)

R&Å jenter 14 år har levert en strålende sesong. Laget avsluttet årets sesong med hjemmekamp mot Ski. Ett lag de slo komfortabelt for en måned siden. Jentene kjempet lenge om å vinne B-sluttspillet på Nivå 1, men tapte seriefinalen mot HK Rygge 2 i forrige serierunde. Andre plassen var også sikret før søndagens match, men jentene ville avslutte med stil. Sånn så det ikke ut i starten av oppgjøret.

Uavgjort til pause

R&Å jentene stod med nisselua i hånda og lot gjestene fra EIF styre starten på matchen. Bortelaget gikk raskt opp i 0-2 og senere 3-5 før hjemmelaget våknet til live. Hermine Baugerød Hoel og to kjappe av Lili Kiss, sendte R&Å opp i ledelsen for første gang etter tretten minutter. EIF fulgte opp med å ta tilbake ledelsen, men rett før pause satte Nikoline Etterlid Ringstad inn 7-7 og skapte med det balanse i regnskapet.

Ga ikke fra seg initiativet i andre omgang

Lagene fulgte hverandre en god stund i andre omgang, men nå var det R&Å som var et lite hestehode foran og aldri slapp EIF tilbake i ledelsen. Men spenningen var til å ta å føle på og fem minutter før slutt så stod det 13-12. Da la hjemmelaget inn fjerde giret og vipps så stod det 15-12 med under to minutter igjen å spille. Gjestene reduserte til 15-13, men tjue sekunder før slutt fastsatte kampens toppscorer, Hermine Baugerød Hoel sluttresultatet til 16-13, med sin sjuende nettkjenning for dagen.