R&Å J14 med sin fjerde strake seier

Regionsserien jenter 14 år R&Å – Oppegård 24-10 (13-4)

Søndag tok serieleder R&Å tok imot middelhavsfarer Oppegård til kamp i Neshallen. Det ble tidlig klart at hjemmelaget var flere hakk bedre enn motstanderen. Med tre scoringer av Lili Kiss, to av Nikoline Etterlid Ringstad og Malene Andresen Norum og ett av Milla Rasmussen, så hadde R&Å mer eller mindre avgjort kampen etter ti minutter. Da stod det 8-1 på måltavla. Oppegård kom på noen besøk her og der, men var aldri i nærheten, og til pause stod det 13-4.

Årnes-jentene fortsatte å kjøre over gjestene også etter sidebytte. De økte ganske raskt til 18-5, før Oppegård for første gang i kampen scoret to mål etter hverandre. Flere spillere noterte seg på scoringslisten i andre omgang og slutt stod det 24-10 på måltavla.

Neste kamp for R&Å er søndag 5.november, borte mot Nordstrand 4

R&Å stilte med følgende lag: Eline Langås, Danyela Sannum, Martine Lund Bue, Malene Andresen Norum, Mari Sundet Andresen, Marte Bommo Skogholt (4), Nikoline Etterlid Ringstad (4), Mina Sofie Nilsen (2), Lili Kiss (5), Nathalie Torp Andresen (2), Milla Rasmussen (4) og Hanna Melsnes (1)