R&Å J14 med sin sjette strake seier

Jenter 14 år Nivå 1 B-sluttspill  Ski – R&Å 14-23 (7-14)

R&Å-jentene fortsetter å imponere på nivå 1 i klassen jenter 14 år. Før bortekampen mot bunnlaget Ski så stod laget med fem strake seiere.

Selv om Ski yppet seg litt i starten, så tok det ikke mange minuttene før R&Å var i ledelsen. Og forspranget økte med ytterliggere etter at hjemmelaget pådro seg en tominutter. R&Å var klart best i det meste og kjørte til tider over Ski. Til pause ledet bortelaget med sju mål.

Vertene scoret det første målet etter pause, men R&Å svarte med å score de to neste og øke ledelsen til 8-16. De blåkledde var best i det meste også etter sidebytte og ledelsen ble bare større og større og på tampen av oppgjøret fikk Mina Sofie Nilsen æren av å fastsette sluttresultatet til 14-23. Matchen toppscorer ble Nikoline Etterlid Ringstad med sju nettkjenninger.

Etter ni kamper ligger R&Å på andreplass med 13 poeng, tre færre enn Hk Rygge 2 som leder med en kamp mer spilt. Lørdag 15.april møtes lagene til toppoppgjør i Neshallen. Vinner R&Å-jentene den kampen, så har de gode muligheter til å bli sluttspillmestere.

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailin Langås, Malene Andresen Norum (1), Maria Sundet Andresen (1), Marte Bommo Skogholt (3), Hermine Baugerød Hoel (4), Nikoline Etterlid Ringstad (7), Mina Sofie Nilsen (2), Danyela Sannum, Lili Kiss (6), Milla Rasmussen og Nikola Cydzik