R&Å J14 med solid seier over Ellingsrud/HSIL

Jenter 14 år. R&Å – Ellingsrud/HSIL 23-17 (12-7)

R&Å stod med en seier og ett tap før de tok i mot Ellingsrud/HSIL til hjemmekamp i Vormsundhallen, som nå også har fått tribunene på plass til stor glede for tilskuerne.

Hjemmelaget fikk en god start på oppgjøret og gikk fra 3-3 til 10-3 i løpet av en timinuttersperiode. Gjestene fra Ellingsrud/HSIL kom litt mer med mot slutten av første omgangen, men R&Å kunne gå til pause med en fortjent 12-7 ledelse etter de 20 minuttene.

Marte Bommo Skogholt og Hermine Baugerød Hoel sendte vertene i sjumålsledelse i starten av andre omgangen, før gjestene fra Oslo slo tilbake med fire scoringer på rad. Med tre mål bak, tok R&Å tilbake initiativet i matchen og satte inn tre mål og økte med det ledelsen til seks mål. Resten av omgangen hadde hjemmelaget full kontroll og etter 2 x20 minutter stod det 23-17 på måltavla.

Neste kamp for R&Å er 17.november, hjemme i Neshallen mot Monolitten/Njård, som står uten poeng på sine to første matcher

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailen Langås, Martine Lund Bue (2), Maria Sundet Andresen (2), Marte Bommo Skogholt (4), Hermine Baugerød Hoel (6), Nikoline Etterlid Ringstad (5), Mina Sofie Nilsen (2), Milla Rasmussen(2) og Nikola Cydzik