Mina Sofie Nilsen vartet med tre scoringer i storseieren over Langhus 2

Jenter 14 år Nivå 2 B-sluttspill  R&Å 2 – Langhus 2 18-10 (9-6)

R&Å-jentene tapte et jevnt oppgjør for serieleder Fjellhamar 2 i forrige serierunde. Det skulle ikke gjenta seg i lånt hjemmebane (RSA hallen) i møte med tabellnabo Langhus 2 fredag.

God start ga troen på seier

Mina Sofie Nilsen og Hanna Melsnes satte standarden med til sammen fem scoringer i starten av matchen. Dette ga jentene en god dose selvtillit og 6-3 ledelse halvveis ut i første omgang. Selv om Langhus yppet seg litt, så avsluttet R&Å første omgangen med to scoringer av Anna Sofie Aas og en 9-6 ledelse til pause.

Avgjorde matchen tidlig i andre omgang

Leah Hakø-Hauger og Nora Alstad Quille scoret hvert sitt i starten av andre omgangen og økte med det ledelsen til fem mål. Etter det så aldri R&Å-jentene seg tilbake, men tøffet videre mot en klar seier. Målene fortsatte å trille inn og til slutt stod det 18-10 på måltavla.

Etter seks kamper i sluttspillet ligger R&Å nå på tredjeplass, med muligheter til å klatre ytterligere en plass da serietoer Hauerseter/Borgen har to poeng mer, men også en kamp mer spilt. De har en kamp igjen å spille. Den går mot bunnlaget Stabæk/Jar 2 15.april

R&Å stilte med følgende lag: Mia Husebø-Isaksen, Nora Alstsad Quille (2), Malene Andresen Norum (2), Tilde Murud Heiberg (1), Mina Sofie Nilsen (3), Siri Skjolden (1), Hanna Klich (2), Mathea Nygård Bruaas, Nathalie Torp Andresen (1), Leah Hakø-Hauger (1), Hanna Melsnes (3), Anna Sofie Aas (2)