R&Å J14 slo serielederen og klatret opp på 3.plass

Bildet er fra en cup tidligere i sesongen

Jenter 14 år Nivå 1 B-sluttspill Lillestrøm Hk – R&Å 23-31 (13-17)

R&Å tok mandag turen til Skedsmohallen og møte med serieleder Lillestrøm HK. Gjestene tok ledelsen, men hjemmelaget svarte med å sette inn de tre neste målene. Heldigvis holdt R&Å-jentene hodet kaldt og gikk i stedet rett i strupen på vertene. Først satte de inn tre kjappe mål, for så å slippe Lillestrøm litt inn i kampen, før de klinket til med fantastisk periode hvor de scoret seks mål på rappen. Etter 13 minutter ledet R&Å 6-12. Hjemmelaget slo tilbake og etter 18 minutter hadde de tatt igjen fem av seks mål. Årnes-jentene avsluttet imidlertid første omgangen best og kunne gå til pause med 13-17 ledelse.

R&Å avgjorde matchen i starten av andre omgang

R&Å startet andre omgangen like godt som de avsluttet første, og økte ledelsen 14-22 etter seks minutter. Spillet og målene bølget frem og tilbake resten av omgangen, men R&Å hadde god kontroll og kunne til slutt se opp på måltavla hvor det stod 23-31 i deres favør. Maria Sundet Andresen ble kampens toppscorer med 8 mål.

Seieren betyr at R&Å klatret opp på 3.plass etter fire kamper med 5 poeng, ett poeng bak Likkestrøm HK og HK Rygge 2. Neste kamp for R&Å er 11.februar, hjemme mot Kråkerøy

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailen Langås, Maria Sundet Andresen (8), Marte Bommo Skogholt (7), Hermine Baugerød Hoel (3), Nikoline Etterlid Ringstad (5), Mina Sofie Nilsen (2), Danyela Sannum, Milla Rasmussen (4) og Nikola Cydzik (2)