R&Å J14 vant krigekamp og klartret opp på 2.plass

R&Å logo

Jenter 14 år HK Rygge/HK Herulf Moss 2 – R&Å 17-18 (10-8)

Lørdag var det duket for toppkamp i Øreåsenhallen mellom HK Rykke/HK Herulf Moss 2 og R&Å. To lag som begge kjemper om topp tre plassering. I forrige serierunde tapte de blåkledde knepent 12-13 for serieleder Langhus. Denne gangen var veldig klare på å stå på kampen ut og gjøre alt for å slå 2. hjemmelaget og klatre opp på andre plass.

Etter en jevn start tok Julie Aas-Johnsen over showet og i løpet og med seks scoringer førte hun R&Å opp i en 6-7 ledelse. Det var alikvel hjemmelaget som avsluttet første omgangen best og kunne gå til pause med 10-8 ledelse.

R&Å fikk en glimrende start på andre omgangen og scoret seks mål på rappen før hjemmelaget scoret sitt første. Dermed var stillingen snudd fra 10-8 til 10-14 ledelse til bortelaget. Det som også var positivt var at flere spillere meldte seg på scoringslisten. Vertene kjempet seg tilbake til 14-15 og da R&Å fikk 2 x 2 minuttere rett etter hverandre, så det mørkt ut. Jentene kjempet som løver og klarte å holde HK Rygge/HK Herulf Moss 2 på minimum ett måls avstand. Rett før slutt fikk bortelaget på nytt to kjappe utvisninger, men hjemmelaget klarte ikke utnytte disse og kampen ebbet ut med 17-18 seier til R&Å-jentene.