R&Å J14 vant med ti mål i seriepremieren

Regionsserien Jenter 14 år avd 33  HK Trøgstad 97 – R&Å 14-24 (7-13)

Det var en spent gjeng som søndag tok turen til Trøgstadhallen og årets første seriekamp mot HK Trøgstad 97. Seriepremierenervene kan nok ha spilt litt inn i starten på kampen, da de lot hjemmelaget ta føringen og styre de åtte første minuttene. R&Å lå under med to mål, men etter elleve minutter utlignet de til 6-6. Resten av omgangen eide R&Å-jentene og til pause hadde de opparbeidet seg en seksmålsledelse, 7-13.

Timålsseier til R&Å

Gjestene fra Årnes fortsatte i samme tempo etter sidebytte. De rett og slett fosset i fra hjemmelaget og ni minutter ut i omgangen var ledelsen oppe i ti mål. Den siste halvdelen av andre omgangen byttet lagene på å score, men ledelsen var aldri under åtte mål. R&Å avsluttet imidlertid best og Milla Rasmussen, Malene Andresen Norum og Lili Kisss sørget for at laget scoret tre av de fire siste målene og vant kampen med sifrene 14-24.