R&Å J14 vant toppoppgjøret mot Lillestrøm HK

Jenter 14 år Nivå 1 B-sluttspill R&Å – Lillestrøm HK 27-25 (11-15)

R&Å-kjemper i toppen av tabellen og søndag møtte de serietoer Lillestrøm Hk til toppkamp i Neshallen

Lå under med fire mål til pause

Nikoline Etterlid Ringstad og Maria Sundet Andresen ga hjemmelaget en god start med kampens to første scoringer og Ringstad og Lilli Kiss sendte laget opp i 4-2 ledelse. Da var det spilt fire minutter og ting begynte å gå over stokk og stein for hjemmelaget. Spillet satt ikke som ønsket og Lillestrøm tok fullstendig over initiativet i matchen. Gjestene gikk fra å ligge under 4-2 til å lede 6-10 i løpet av en timinutters periode. Til pause stod det 11-15.

R&Å snudde kampen med strålende spill og mange mål i andre omgang

Lillestrøm scoret andre omgangens første mål, men så var det deres til å møte veggen. Plutselig satt alt som R&Å jentene hadde øvd på i lang tid og vipps så hadde fant den ene spilleren etter den andre veien til nettmaskene. Sju minutter ut i omgangen utlignet Lili Kiss til til 17-17 og like etterpå var samme spiller på plass og sendte hjemmelaget i ledelsen for første gang på lang tid. Resten av omgangen var meget spennende og lagene fulgte hverandre som skygger, men på stillingen 24-23, så klarte hjemmelaget å score to mål etter hverandre og med det sikre seg en tremålsledelse med kun ett minutt igjen å spille. Lillestrøm fikk æren av å sette inn det siste målet, men kampen den vant R&Å med 27-25.

Seieren betyr at R&Å gikk forbi Lillestrøm og opp på andre plass, kun ett poeng bak serieleder HK Rygge 2. Neste kamp for Årnes-jentene er 29.mars, borte mot Ski.

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailen Langås, Martine Lunde Bue (1), Maria Sundet Andresen (5), Marte Bommo Skogholt, Hermine Baugerød Hoel (6), Nikoline Etterlid Ringstad (6), Mina Sofie Nilsen (1), Danyela Sannum, Lili Kiss (4), Milla Rasmussen (1) og Nikolia Cydzik (4)