R&Å J15 var klart best i toppoppgjøret mot Spydberg/Askim

Regionsserien jenter 15 år R&Å – Spydberg/Askim  24-18 (16-6)

Lørdag var det duket for toppoppgjør i Neshallen mellom R&Å og Spydberg/Askim. To lag som begge hadde vunnet sine tre første kamper med klare sifre.

Strålende første omgang

Det var tydelig å se at gjestene fra Spydberg hadde respekt for R&Å, og det utnyttet hjemmelaget med å gå rett i strupen og få kampen inn i sin bane. 3-1 ble raskt til 8-2 etter blant annet tre straffescoringer. Bortelaget klarte aldri å komme til hektene og til pause stod det 16-6 til R&Å etter en forrykende første omgang det luktet svidd av.

Full kontroll etter sidebytte

R&Å scoret det første målet etter sidebytte, men det var gjestene fra Spydberg/Askim som startet omgangen best og de tok noen mål innpå etter å ha vunnet en periode med fire mål. Det var allikevel aldri noen fare på fære og på stillingen 19-12, satte kampens toppscorer, Lilli Kiss, inn to mål og økte ledelsen til ni mål halvveis ut i andre omgangen. Bortelaget avsluttet kampen best, men hadde ingen mulighet til å ta igjen R&Å sin store ledelse, og til slutt stod det 24-18 på måltavla i hjemmelagets favør.