R&Å J15 med sin andre strake seier

Regionsserien jenter 15 år  Frogner/NIT-HAK 17-24 (9-12)

R&Å vant åpningskampen og var favoritter mot et Frogner/NIT-Hak-lag som tapte stort i sin første seriekamp.  I starten av kampen var det klasseforskjell på lagene. Gjestene fra Årnes fikk en pangstart og fosset ifra hjemmelaget. Allerede etter tolv minutter var laget oppe i en seksmålsledelse.

Knallstart av R&Å-jentene

Hjemmelaget klarte å kjempe seg tilbake i matchen, men R&Å svarte med å rykke i fra gang på gang, men Frogner/NIT-HAK oppførte seg i første omgang som den innpåslitne søstera som aldri ga seg. Heldigvis klar Malene Andresen Norum å finne veien til nettmaskene rett før dommeren blåse av til pause. Dermed kunne gjestene gå i garderoben med tremålsledelse.

Komfortabel seier etter god sluttspurt

Andre omgangen startet som første, med et solid overtak til R&Å. Det tok ikke mange minuttene før de hadde opparbeidet seg en femmålsledelse. Hjemmelaget hadde sine gode perioder, men kom aldri nærmere enn tre mål bak. R&Å-jentene hadde god kontroll og på slutten av kampen ble forskjellen større og større og da dommeren blåste av stod det 17-24 på måltavla.

Neste kamp for R&Å er 14.oktober, borte mot Lillestrøm HK

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailen Langås, Martine Lund Bue, Malene Andresen Norum, Maria Sundet Andresen (4), Marte Bommo Skogholt (5), Hermine Baugerød Hoel (2), Nicoline Etterlid Ringstad (5), Mina Sifie Nilsen, Danyela Sannum, Lili Kiss (5), Nathalie Torp Andresen (1), Milla Rasmussen (2)