R&Å J15 med sin første seier i A-sluttspillet

Lili Kiss og resten av R&Å J15 tok en etterlengtet seier over Haslum

Både R&Å J14 sitt første lag og J15 kvalifiserte seg til A-sluttspillet Nivå 1. Begge lagene havnet helt i toppen, men det var det mange som spilte på begge lagene. Med ”opprykk” til A-sluttspillet, fant ledelsen ut at belastningen med for mange tøffe kamper ville gå ut over kvaliteten og man tok et valg om å trekke J14 1 og beholde J15 og J14 2.

Jenter 15 år Nivå 1 A-sluttspill R&Å – Haslum 20-17 (10-4)

Det var en åpen kamp mellom to lag som begge jaget sitt første poeng i A-sluttspillet. Etter tre strake tap var det et revansjesugent R&Å-lag som ikke hadde noen planer om å gi seg på harde møkka. Med hjemmebanefordel og mange supportere i ryggen, følte de nok også at de hadde litt å bevise.

Super avslutning på første omgangen av R&Å-jentene

Etter en ”ta å føle på” start hvor ikke alt gikk på skinner, tok R&Å timeout på stillingen 2-3, ni minutter ut i matchen. Jentene svarte med score tre på rappen og ta tilbake ledelsen 5-3. Da var det Haslum sin tur til å ta timeout, men nå var R&Å-maskineriet umulig å stoppe. Med tre scoringer av Lili Kiss og to av Hermine Baugerød Hoel, så kunne kunne hjemmelaget gå til pause med en 10-4 ledelse.

Var ikke påskrudd i starten av andre, men tok seg sammen og vant

R&Å vant det siste kvarteret av førsteomgangen 8-1, men fikk tung start på andre omgangen hvor Haslum tok fire mål i et ”javs” før det var spilt fire minutter. Dermed var det plutselig kamp igjen.  Vertene klarte til slutt å stoppe Haslum fra å komme nærmere, og de holdt avstanden på to mål til det var litt under tre minutter igjen å spille, da reduserte gjestene til 17-16. R&Å svarte med å gå rett i angrep og Marte Bommo Skogholt satte inn kampens viktigste mål da hun økte til 18-16. Rett etterpå satte Lili Kiss inn sitt femte og økte til tre mål. Helt på tampen fastsatte Milla Rasmussen sluttresultatet til 20-17.

Neste kamp for R&Å er 28.februar, borte mot Spydberg/Askim

R&Å stilte med følgende lag; Eline Ailen Langås, Danyela Sannum, Malene Andresen Norum, Martine Lund Bue, Maria Sundet Andresen (2), Marte Bommo Skogholt (2), Hermine Baugerød Hoel (7), Nikoline Etterlid Ringstad (2), Mina Sofie Nilsen, Lili Kiss (5), Nathalie Torp Andresen og Milla Rasmussen (2)

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg