R&Å J15 med sliteseier over Oppsal

Regionsserien jenter 15 år Oppsal – R&Å 23-27 (11-12)

Det var lite som tydet på at det var topp mot bunn da 15-årslaget til R&Å møtte ett av de svakere lagene til kamp i hovedstaden lørdag. Hjemmelaget Oppsal holdt godt følge med Årnes-jentene i hele første omgangen. Seks minutter før pause ledet de 9-8. Da tok kampens toppscorer Hermine Baugerød Hoel ansvar og satte inn to mål. Nathalie Torp Andresen fulgte opp med en scoring og plutselig hadde R&Å snudd kampen. Oppsal ga seg på ingen måte uten kamp og klarte å utligne til 11-11, men rett før lagene gikk til pause, klarte Nikoline Etterlid Ringstad å finne veien til nettmaskene, slik at R&Å kunne gå i garderoben etter de første 25 minuttene med 11-12 ledelse.

R&Å avgjorde matchen i starten andre omgang

Selv om Oppsal startet andre omgangen best med to kjappe scoringer, så tok det ikke lange stunden før R&Å fant rytmen i spillet sitt. Fra det tredje til det femtende spilleminuttet scoret de blåkledde åtte mål på rad og gikk med det fra å ligge under 13-12 til å lede 13-20. Vertene klarte å ta litt innpå, men kom aldri nærmere enn tre mål bak. Et halvt minutt før slutt satte Hermine Baugerød Hoel inn sitt tiende mål for dagen, men det var Oppsal som satte inn kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 23-27.

R&Å står med åtte seire på ni kamper og ligger med det to poeng bak serieleder Ull/Kisa, som står med full pott. Spydberg/Askim ligger på tredjeplass med tre tap.

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailen Langås, Dnayela Sannum, Martine Lund Bue (3), Maria Sundet Andresen, Marte Bommo Skogholt(2), Hermine Baugerød Hoel (10), Nikoline Etterlid Ringstad (5), Mina Sofie Nilsen (2), Lili Kiss (2), Nathalie Torp Andresen (1), Milla Rasmussen (1)