R&Å J15 vant toppoppgjøret mot Torp med 16 mål

Regionsserien jenter 15 år Torp mot R&Å 17-33 (10-17)

Lørdag var det klart for toppoppgjør i jenter 15 år klassen mellom hjemmelaget Torp, som stod med tre seire og ett tap og R&Å som fire strake seire.

R&Å-jentene har spilt sammen i flere år og har blitt en sammensveiset gjeng som kjenner hverandre godt på banen og utenfor. Gjengen har så langt feid motstanderne av banen, men alle trodde det ville bli en jevn og tett kamp mot Torp.

R&Å opparbeidet seg sjumålsledelse til pause

Jevnt var det i starten av kampen. Begge lag spilte på det trygge, men ti minutter ut i første omgang satte R&Å-jentene opp tempoet et par hakk, samtidig som keeperne klarte å lese avslutningene til Torp. Gjestene fra Årnes gikk fra 4-6 til 5-14 i løpet av en periode på sju minutter. Det som gjorde det vanskelig for hjemmelaget, var at det ikke bare var en, men fem spillere som noterte seg for scoring. Etter de første 25 minuttene kunne R&Å gå til pause med 10-17 ledelse.

Fortsatte storspillet i andre omgang

Etter en bitteliten down periode helt på tampen av første omgangen, gikk R&Å ut i hundre fra start etter sidebytte. Kampens toppscorer, Lilli Kiss, satte inn de to første, før Nikoline Etterild Ringstad, Hermine Baugerød Hoel og Marte Bommo Skogholt fulgte opp med hver sin nettkjenning. Torp hadde lite å stille opp med, men knep innpå et par mål midtveis i omgangen. Men i motsetning til i første omgang, så dundret R&Å på mot slutten av kampen. Kombinasjonene satt som et skudd og målene rant inn som perler på en snor. Til slutt stod det 17-33 på måltavla.

Lili Kiss ble kampens toppscorer med 11 mål, men det skal også sies at bakerst stod keeperne Eline Langås og Danyela Sannum en meget god kamp og gjorde sitt til at seieren ble så stor som den ble

Lørdag 4.november kl 1200 er det duket for storkamp i Neshallen mellom R&Å og Ull/Kisa. De to eneste lagene som fremdeles ikke har avgitt poeng. Her er oppfordringen klar fra jentene om at flest mulig møter opp og støtter laget i det som kommer til å bli en meget tøff kamp.