R&Å J16 startet sesongen med knepent tap, for så knuse Enebakk i den neste

Håndball R&Å

R&Å – Nannestad 24-26 (15-13)

16-årslaget til R&Å sesonginnledet med hjemmekamp mot Nannestad. En kamp hvor de ledet fra start og nesten helt inn. Kun en gang i løpet av første omgang og helt til det gjenstod under fem minutter av andre omgang var Nannestad oppe på like mange mål. Dessverre klarte gjestene å gå fra å ligge under 23-22 til å vinne kampen 24-26.

R&Å stilte med følgende lag: Julie Anette Wisth , Ida Kristine Løse, Martyna Maria Pona (3),  Lena Charlotte Olsen (8), Kjersti Østerby (1), Line Melbye (4), Sanna Gangnes, Karna Amundsen (1), Marianne Nergård Groenewoud (2), Maria Westerhagen Ilseng og Tora Nilsen (4)

Enebakk – R&Å 14-22 (6-10)

Etter det forsmedelige tapet på slutten av kampen mot Nannestad, var det en revansjesugen jente-gjeng som torsdag tok turen til Flatebyhallen og møte med Enebakk. Etter å ha fulgt hverandre i starten dro gjestene fra Årnes fra mot slutten av første omgangen. Lagene gikk til pause med 6-10 ledelse til de blåkledde.

R&Å hadde god kontroll i andre omgang og fortsatte å dra mer og mer i fra. Etter 2×25 minutter med solid forsvarsspill og tidvis godt angrepsspill kunne de slippe jubelen løs for 14-22 seier. Charlotte bli igjen laget toppscorer, denne gangen med 7 nettkjenninger.

R&Å stilte med følgende lag: Julie Anette Wisth, Martyna Maria Pona (1), Eva Gagilaite (2), Lena Charlotte Olsen (7), Kjersti Østerby (2), Line Melbye (6), Sanna Gangnes, Karna Amundsen, Martinna Nergård Groenwoud, Maria Westerhagen Ilseng, Tora Nilsen(4) og Dina Bommo Skogholt