R&Å J16 tapte knepent

Håndball R&Å

Jenter 16 år       Borgen – R&Å 14-13 (10-6)

Resultatmessig har det ikke helt gått Årnes-jentene sin vei i starten av årets sesong. Etter fire kamper stod laget med tre tap og kun en seier. Denne gangen var det Borgen som stod på den andre banehalvdelen.

Borgen var best i begge ender av banen, og var det førende laget i første omgang. Eneste gangen R&Å var luktet på poeng var på stillingen 1-1. Hjemmelaget holdt gjestene på tre mål avstand i store deler av omgangen, men klarte å øke til fire like før pause.

God 2.omgang av R&Å holdt nesten til poeng

Det var mye mer trøkk i R&Å-jentene etter sidebytte. Energien var til å ta å føle på, og før omgangen hadde passert ti minutter, hadde laget hentet igjen Borgen sin ledelse og utlignet til 10-10. Fra da av og resten av kampen fulgte lagene hverandre som skygger. Dramatikken fikk sin topp da Martyna Maria Pona utlignet til 13-13 etter 17.39. Det oppsto en situasjon som endte med to minutter til en Borgen spiller og rødt kort til Pona. Dessverre holdt Borgen-spillerne hodet kaldest og scoret kampens siste mål som gjorde sitt til at R&Å gikk på et surt 14-13 tap.

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Martyna Maria Pona (2), Julie Anette Wisth, Lene Charlotte Olsen (1), Tora Nilsen (6), Kjersti Østerby (1), Line Melbye, Sanna Gangnes, Karna Amundsen, Marianne Nergård Groenwoud (3), Maria Westerhagen Ilseng og Dina Bommo Skogholt