R&Å J20 tapte fortjent mot serielederen

Håndball R&Å

Dagen før Neshallen ble stengt var det duket for toppkamp i klassen jenter 20 år mellom R&Å og Furuset. Oslo-laget toppet tabellen med seks seire og ett tap, mens R&Å-jentene var ubeseiret og stod med fem strake seire. De fleste så frem til et tett og jevnt oppgjør, men slik skulle det dessverre ikke bli.

R&Å – Furuset 14-23 (11-14)

R&Å-jentene har feid all motstand av banen med solide sifre, men kom tidlig på etterskudd i møte med serielederen. De ble liggende under 1-5, men kjempet seg tilbake til 5-6, for så å gå inn i en dårlig periode hvor Furuset på det meste var oppe i en seksmålsledelse. Hjemmelaget klarte å heve seg litt mot slutten av første omgangen og hadde fortsatt håp om å snu kampen da lagene gikk til pause med tre måls underlege.

Meget svak andre omgang

Emilie Sørby Kløfta satte inn 12-14 i starten av annen omgang, men så datt R&Å-jentene sammen som et korthus. Furuset scoret seks mål på rappen og det skulle gå hele atten minutter før Maria Løkkevold scoret vertenes andre mål etter sidebytte. Da stod det 13-20 på måltavla, som til slutt ble til 14-23.

Et fortjent tap etter en meget svak andre omgang hvor R&Å-jentene fant veien til nettmaskene kun tre ganger. Anniken Eriksen Foss ble kampens toppscorer med seks mål. Selv om det ble tap, så beholder de blåkledde 2.plassen på tabellen.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæter, Maria Løkkevold (2), Emilie Fayen Svendsrud, Anna-Celine Nordby Hartman (1), Tuva Dystland, Johanna Nøsterud Hammarström (1), Emma Holtung Lundell (1), Anniken Eriksen Foss (6), Emilie Sørby Kløfta (2) og Lene Charlotte Olsen (1)