R&Å jenter 13 år med to strake seire

 

R&Å J13 fikk en tung start på sesongen med to tap før de kjempet seg til uavgjort mot Kolbotn i den tredje. Dette ga laget litt selvtillit som de har bygget videre på. Hjemme mot Drøbak/Frogn løsnet det skikkelig for jentene som valset over motstanderen og stoppet ikke før det stod 23-10 på måltavla, etter å ha gått til pause med 10-4 ledelse.

Søndag var det klart for bortemøte mot NIT-HAK. Med bøtta full av selvtillit tok R&Å-jentene tak i matchen fra start.  Hjemmelaget ville være med på dansen og lagene fulgte hverandre ganske bra i første omgang, men hele tiden med R&Å et lite hestehode foran. Til pause så var de oppe i tremålsledelse 9-12.

R&Å hadde god kontroll i andre omgang og sakte men sikkert så skled de flere mål i fra NIT-HAK og inn til det som til slutt ble en komfortabel 15-22 seier.

Det betyr at R&Å har to seire, en uavgjort og to tap på sine fem første matcher. Det gir laget en en femte plass på tabellen.

R&Å stilte med følgende lag mot NIT-HAK: Eline Langås, Martine Lund Bue (5), Nora Alstad Quile, Hermine Baugerud Hoel (7), Mina Sofie Nilsen (1), Siri Skjolden, Milla Rasmussen (4), Isabelle Sandnes Florvik (4) og Nikola Cydzik (1)

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg