R&Å jenter 14 år med seier over EIF

Jenter 14 år Nivå 1 B-sluttspill. R&Å – EIF 20-17 (13-9)

R&Å-jentene stod med ett poeng på de to første matchene i B-sluttspillet før hjemmemøte med EIF, som stod uten poeng på sine to første matcher.

R&Å gikk raskt opp i 3-1 ledelse, men EIF slo tilbake og det tok ikke lange tiden før det stod 3-3. Gjestene tok etter hvert ledelsen og ledet frem til det var sju minutter igjen av første omgangen. Da våknet R&Å-jentene skikkelig til live og dro sakte men sikkert i fra bortelaget. Til pause stod det 13-9 til vertene.

Hjemmelaget fortsatte det gode spillet i starten av andre omgang og økte ledelsen til 18-10 halvveis ut i omgangen. Da satte R&Å-jentene satte på håndbrekket og i siste halvdel EIF tok flere mål innpå. Seieren var imidlertid aldri truet, og til slutt skilte det tre mål.

Neste kamp for R&Å er 30.januar, borte mot serieleder Lillestrøm HK

R&Å stilte med følgende lag: Eline Ailin Langås, Martine Lund Bue (1), Maria Sundet Andresen (3), Marte Bommo Skogholt (2), Nikoline Etterlid Ringstad (5), Mina Sofie Nilsen (1), Danyela Sannum, Lili Kiss (5), Milla Rasmussen (1), Nokila Cydzik (1)