R&Å Jenter 15 år med ny seier

Enebakk – R&Å Jenter J15  7-16  (1-7)

Raumnes & Årnes sine jenter 15 år tok søndag turen til Flateby og møte med Enebakk. En motstander som stod uten seier på sine tre første matcher og som man på en normal dag burde slå. Eneste som kunne felle dem var den berømte undervurderingsfella.

Heldigvis var R&Å-jentene på fra start og leverte en fantastisk første omgang. Bunnsolide defensivt og mange fine kombinasjoner offensivt, som gjorde sitt til at de kunne gå til pause med 7-1 ledelse.

Andre omgangen ble preget av slurvefeil som gjorde sitt til at Enebakk kom mer med i kampen, men seieren var aldri truet. Da sluttsignalet gikk hadde jentene scoret 16 ganger mot Enebakk sine 7.

Det betyr at R&Å-jentene nå har to strake seire. Men førstkommende søndag 27.oktober møter de serieleder Skedsmo 2. Der møter de en tøff motstander som har vunnet alle sine fire kamper med veldig klare sifre. Vanskelig, men ikke umulig …..

R&Å sine mål ble scoret av følgende: , Lene Charlotte Olsen(7),Martyna Maria Pona (4),Julie Anette Wisth, Tuva Kårstad, Line Melbye , Marianne Nergård Groenewoud og Maria Westerhagen Ilseng

R&Å stilte med følgende lag: Ine Marie Blådammen, Martyna Maria Pona, Julie Anette Wisth, Tuva Kårstad, Emilie Caroline Olkvam Sommervad, Lene Charlotte Olsen, Tora Nilsen, Kjersti Østerby, Line Melbye, Betlham Tesfalem Tesfay, Caroline Heiberg, Karna Amundsen, Marie Nordli Moen, Marianne Nergård Groenewoud og Maria Westerhagen Ilseng