R&Å Jenter 15 med seier over Fjellhamar 2

Håndball R&Å

Regionserien jenter 15 år avd 44. R&Å – Fjellhamar 2  11-6 (4-3)

Kontrollert seier til R&Å-jentene

R&Å tapte serieåpningen mot Skedsmo, men var rimelig gira på å reise seg og gi Fjellhamar en skikkelig håndball-leksjon.  Martne Aas Railton og Christine Brække ga hjemmelaget en god start med kampens to første scoringer. Gjestene ville være med på leken og utlignet til 2-2, før hjemmelaget tok ledelsen 3-2 og 4-3, som også var pauseresultatet.

Vertene startet andre omgangen som første, med å score de to første målene. Dermed stod det 6-3 og fra da av og ut så var minimum to mål mellom lagene i favør R&Å. Gjestene var som nærmest på stillingen 8-6 til hjemmelaget, men R&Å-jentene beholdt roen og scoret kampens tre siste mål og vant til slutt kampen 11-6.

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Emma Bekkeli, Mari Mangseth Svorkmo, Nora Dølvik Lier (1), Eline Sofi Gaarder Bergersen (1), Thea Lindsveen-Johansen, Dina Bommo Skogholt, Martine Aas Railton  (5), Karen Maria Haugen Aaserud (1), Christina Brække (2) og Celina Sæterbakken Hagen (1)