R&Å Jenter født 2004 med seier over Rælingen

Raumnes & Årnes Jenter født 2004 er godt i gang med årets håndballsesong.  Søndag spilte laget sin fjerde seriekamp året, hjemme i Neshallen. Motstander var tabellnabo Rælingen.

R&Å – Rælingen 14-8 (3-3)

Det det var ingen målorgie tilskuerne fikk se i første omgang, men godt keeperspill av begge lags keepere. De leverte varene og gjorde sitt til at det stod 3-3 da lagene gikk i garderoben for en liten pause.

Trenerne til begge lagene må ha sagt noe smart i pausen, for det ble en mye mer underholdende og målrik andre omgang. Raumnes & Årnes-jentene fikk til flere kombinasjoner og de fant veien oftere og oftere veien til nettmaskene bak Rælingens sisteskanse. Da dommeren blåste i fløyta for siste gang hadde hjemmelaget scoret 12 mot gjestenes 8. En fortjent seier til Årnes jenter 2004 som dermed tok sin andre seier for året.

Det opplyses at det er 13 ivrige jenter som trener 3 ganger i uka og som trives godt sammen. Laget trenes av Tommy Kårstad og Torleif Fjeld.