R&Å Jr jentene avsluttet forrykende og tok en fortjent seier

Juniorserien Jenter Nivå 2 B1 sluttspill Oppsal 2 – R&Å 23-28 (12-13)

Et R&Å-lag med to seiere i sekken de to siste matchene, tok søndag turen til hovedstaden og møte med Oppsal 2 som tidvis gjorde matchen mer spennende enn man hadde håpet.

Ettmålsledelse til pause

Kampen var jevnspilt i starten, men på stillingen 6-6 tok R&Å-jentene over initiativet i matchen og satte inn fem mål i løpet av en treminutters periode. Men den som trodde at Oppsal-jentene hadde gitt opp, må tro om igjen. Hjemmelaget klarte å ta seg skikkelig sammen og til pause stod det 12-13.

Lå under 22-19, men avsluttet strålende og vant kampen med fem mål

Hjemmelaget utlignet til 13-13 etter tjue sekunder, men igjen gikk R&Å inn i en god periode der de scoret tre på rappen og seks minutter ut i omgangen ledet de igjen med tre mål. Så gikk bortelaget inn i en mørk periode der ting stokket seg både defensivt og offensivt. Dette utnyttet Oppsal til det fulle og halvveis ut i omgangen hadde de opparbeidet seg 22-19 ledelse. I det de tilreisende tilskuerne fra Årnes begynte å tvile på poeng, tok R&Å-jentene på nytt tak i kampen. Laget viste hva som bodde i dem, og den ene spilleren etter den andre stod frem. På heroisk vis klarte laget å snurpe igjen bakover, samtidig som de fant nettmaskene i den andre enden av banen. Laget rett og slett kjørte over vertene de siste tolvminuttene og vant den delen 9-1 og kampen 23-28

R&Å ligger nå på tredjeplass med sju poeng på fem kamper, ett poeng bak serieleder Nordstrand 2. Neste kamp for R&Å er søndag 12.februar, hjemme mot Lervik/Gresvik

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (2), Emma Bekkeli (2), Martine Aas Railton (3), Mathilde Aune Arnstad, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (1), Hedda Rønaas (2), Julie Heiberg (8), Emma Holtung Lundell (3), Martyna Maria Pona (7) og Lene Charlotte Olsen